SPONSOR

Om ervoor te zorgen dat we de Westlandse Cross kunnen organiseren zoeken we nog naar sponsoren. Om ervoor te zorgen dat het duidelijk is wat je ervoor terug krijgt als sponsor, hebben we diverse sponsorpakketten samengesteld.

​Sponsorpakket hoofdsponsor

Wil je een bepaald onderdeel sponsoren van het festival? Vanaf 20.000 euro kun je onderdeel sponsoren. Je kunt dan als bedrijf of organisatie je naam verbinden aan een bepaald onderdeel van het festival. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je naam te verbinden aan de BMX Freestyle Cup of aan het muziekfestival wat zal plaatsvinden tijdens de Westlandse Cross.

Shirtsponsor

Als shirtsponsor zal het logo van jouw bedrijf of organisatie achter op de werkkleding van ons personeel tijdens het festival. Naast je logo kun je ook nog een boodschap kwijt, dit kost wel extra. Als je alleen je logo op de werkkleding kost dit 5000 euro.

Materiaal sponsor

Om het podium te kunnen bouwen hebben we diverse materialen nodig. Net als bij de eerdergenoemde sponsorpakketten zal de naam van jouw bedrijf worden genoemd en een plek krijgen op al onze media-uitingen.

Vriend van de Westlandse Cross

Als vriend van de Westlandse Cross kun je eenmalig een bedrag van 100 euro sponsoren. Voor dit bedrag krijg je twee tickets, T-shirts en vier consumptiebonnen.