BMX EN MUZIEK 

Ben je liefhebber van theater en of musicals? Dan heeft de Westlandse Cross je veel te bieden. Het thema van de Westlandse Cross is natuurlijk de fiets. Om ervoor te zorgen dat de fiets wat van zijn stoffige imago kwijt raakt gaan diverse theatergroepen in hun voorstellingen aan de slag met het thema de fiets. De voorstellingen zullen variëren van klassiek theater, moderne dans en musicals. Absoluut een aanrader voor mensen die van theater houden, maar ook graag een keer iets anders willen dan een klassieke theateravond. Alle voorstellingen zullen in de open lucht worden gespeeld en zullen op enkele uitzonderingen nagelaten, helemaal gratis toegankelijk zijn. Kijk voor meer informatie over de speeltijden en kaartverkoop naar het programma.

De première van de musical: I want to ride my bicycle

Tijdens de Westlandse Cross zal de musical I want to ride my bicycle in première gaan. Zoals al doet vermoeden is de naam van de musical is gebaseerd op het gelijknamige nummer van de band Queen. Tijdens de voorstelling zullen de artiesten onder andere gebruik maken van BMX fietsen en zo een bijzondere twist geven aan de musical. De voorstelling zelf zal gaan over vrijheid en jezelf ontdekken. En de show zul je je naast een leuke avond bezorgen ook echt aan het denken zetten. Kortom een echte aanrader voor zowel liefhebbers als leken. De voorstelling zal tijdens het festival in totaal drie keer gespeeld worden. Kijk voor meer informatie over de speeltijden en kaartverkoop naar het programma.

 Kindervoorstellingen

Ook voor de kleintjes is er veel te beleven op het gebied van theater en musicals. Zo zijn er diverse voorstellingen speciaal voor kinderen. Zo zullen er diverse spannende en leuke sprookjesvoorstellingen gegeven worden. Denk aan klassiekers als roodkapje, sneeuwwitje en de zeven dwergen, de drie biggetjes en Hans en Grietje. Ook zal er een poppentheater zijn, waar ieder uur een nieuwe voorstelling start. Al met al genoeg te doen. Dus neem je kinderen mee en geniet van een onvergetelijke dagje uit in het Westland. Kijk voor meer informatie over de speeltijden en kaartverkoop naar het programma.