’s-GRAVENZANDE – De beklimming van de Tourmalet komt voor de leden van Team Westland steeds dichterbij. Gisterenavond werden de deelnemers aan het mooie initiatief bijgepraat door de kwartiermakers, die twee weken geleden in Argeles Gazost de puntjes op de ‘i’ hebben gezet.

“Met Marco Bal, Dirk Huis, Paul Thoen en Jan van Beusichem hebben we afspraken gemaakt over ons verblijf in Frankrijk. Je moet er immers rekening mee houden dat we met een club mensen op stap gaan die zeker dubbel zo groot is als de club van vorig jaar. De eigenaar van de camping waar we verblijven is helemaal in zijn schik dat we weer bij hem komen logeren en het is geweldig te zien hoe hij alles in het werk stelt om het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. Bovendien was het een bijzonder ervaring te zien dat de wegen waar we over een paar maanden met de fiets tegenop moeten klimmen, nu nog worden gebruikt als piste voor skiërs en skateborders”, zegt René Beukers. “De organisatie neemt in dit jubileumjaar gigantische vormen aan. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan met de Westland Cross. Op zondag 18 juni wordt er een Team Westland familie-, achterblijvers- en fandag georganiseerd op het festival van de Westland Cross. We krijgen van de organisatie een groot aantal vrij- kaarten die we aanbieden aan familieleden van Team Westlandleden en ook aan fans. De opbrengst van die kaartverkoop komt ten goede aan Team Westland. Daarnaast kunnen Team Westlandleden ook kaarten voor de zondag Familiedag verkopen. De helft van die kaartopbrengst gaat ook naar Team Westland. De zondag wordt een echte familiedag, aldus Bierkens van de organisatie van de Westlandse Cross, met oa. een kinderdorp, de Witte Sokkenrace, de grootste BBQ van het Westland en vooral Westlandse bands. De organisatie heeft inmiddels de volgende artiesten vastgelegd: Valium, Mega Discotrain, Bombastic en Wolter Kroes. Kom op zondag 18 juni a.s. allemaal gezellig naar de Westlandse Cross en koop dus snel kaarten voor de Familiedag en steun daarmee Team Westland (zie www.westlandsecross.nl)

Bovendien gaan we ons uiterste best doen om tijdens het festival live te kunnen schakelen met Frankrijk, zodat de feestgangers op het festivalterrein en de teamleden in Frankrijk naar elkaar kunnen zwaaien. Het zou mooi zijn tijdens het festival live te schakelen met Frankrijk zodat we in Frankrijk een stukje van het feest kunnen meebeleven.”, aldus René Beukers.

De leden van Team Westland zijn inmiddels nog steeds bezig met het werven van middelen die ten goede komen aan kanker gerelateerde doelen. “Het is ongelooflijk wat de mensen in dit jubileumjaar uit de kast trekken om tot een gigantische opbrengst te komen. De opbrengst komt ten goede aan grote, maar ook kleine doelen in het Westland en omgeving.”

Voor meer informatie: zie www.teamwestland.nl en www.westlandsecross.nl

Deel dit:
Facebook IconYouTube IconTwitter IconVolg ons via Instagram