Racoon
Naast Guus Meeuwis en Waylon komt ook Racoon naar het Westland. Deze topband maakte twee jaar geleden ook al met succes haar opwachting in het Westland.

Racoon stond afgelopen jaar op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en speelde vorig jaar vol overgave in de Ziggo Dome, hun grootste concert tot nu toe. De band kan leunen op een lange reeks aan hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’.

De Jeugd van Tegenwoordig
In de nazomer van 2004 komen Pepijn Lanen, Bas Bron en Alfred Tratlehner in een kelderstudio in het centrum van Amsterdam in een handomdraai tot de toekomstige zomerkraker en evergreen ‘Watskeburt?!’. Na een heftige zomer waarin het nummer 6 weken op 1 staat in de Nederlandse charts en er opgetreden wordt op plekken zo divers als de Shagdagen in Gleuvichem, Pukkelpop, Sint Jaap‐aan‐‘t‐Pak en Lowlands, verschijnt het album Parels voor de Zwijnen. De frisse mix van veelal uptempo elektronische producties en een andere tekstuele benadering dan tot dan toe de norm, zorgt voor een goede ontvangst in het land der critici. In 2008 verschijnt hun succes‐album ‘De Machine’. Het album stelt meer melodisch vermogen ten toon en de jongens zijn tevens gegroeid in hun vermogen om liederen te schrijven en in te rappen. Er volgt een zegetocht langs festivals en poppodia. Op zaterdag

Hiermee is de fantastische line-up nog niet compleet. Binnenkort meer over de afsluiter!

Deel dit:
Facebook IconYouTube IconTwitter IconVolg ons via Instagram